image-1

ASA fruitzuur peeling

 

U wordt ouder en dat laat uw huid duidelijk merken: ze verliest haar fijne structuur, rimpels worden dieper, de huid verdikt en de verzorging van de onderste huidlagen wordt moeilijker. De huid wordt moe, oneffen, vlekkerig en ze verliest haar gezonde glans.
De ASA PEEL® Intensiv-behandeling gaat deze symptomen gericht tegen. Door een natuurlijk peelingproces wordt de huid systematisch afgeschilferd, ze wordt minder dik en krijgt fijnere poriën. De basaallaag wordt gestimuleerd tot regeneratie. Een nieuwe, frisse en beschermende hoornlaag wordt aangemaakt en de huid krijgt haar normale dikte terug.

De ASA-Methode kuurbehandeling is een speciale productcombinatie voor professioneel gebruik met een extreem hoog aandeel fruitzuren ter verbetering van de sterk verhoornde huid met rimpeltjes, ongewenste pigmentatie, onreinheden en / of vlekjes.

 

De kuurbehandeling bestaat uit de volgende producten/stappen:

PRE-CLEANSING

(voorreiniging) ter intensieve reiniging en optimale voorbereiding van de huid op het oplosmasker.

EXFOLIATING MASK STRONG

(oplosmasker) met hooggeconcentreerde fruitzuren.

POST-CLEANSING

(nareiniging) verwijder t eventuele restjes van het oplosmasker, neutraliseert en bereidt de huid voor op de afsluitverzorging.

FINISHING CARE

(afsluitverzorging) werkt normaliserend en kalmerend op de huid.

Door deze speciale behandeling met hooggeconcentreerde fruitzuren worden verhoornde afgestorven huidcellen verwijderd en de celdeling versneld. Het vochtgehalte in de huid herstelt zich, storende pigmentatie verbleekt, rimpels worden minder uitgesproken en de energietoevoer naar de huid wordt gestimuleerd. De huid ziet er jeugdig fris uit!

 

Bij het ouder worden, wordt de huid dikker en minder doorlaatbaar, rimpels worden dieper en de activiteit in de onderste hoornlagen vermindert. De huid wordt moe, glansloos, oneffen en vlekkerig. Een droge en schilferende huid die niet meer zo strak en elastisch aanvoelt is het resultaat.

Door behandeling met producten die fruitzuren bevatten, bereikt u binnen de kortste keren een blijvend resultaat. Bijzonder efficiënt is de combinatie van een ASA-verzorgingskuur en de hooggedoseerde producten van de ASA-thuisverzorging.

Een fruitzuurbehandeling werkt als volgt:

  • Schilfert de verdikte bovenste hoornlaag af
  • Versnelt de celdeling
  • Verbetert de hydratatiegraad van de hoornlaag
  • Pigmentvlekken worden minder zichtbaar
  • Rimpels zijn duidelijk minder zichtbaar
  • Verhoogt de collageen- en elastineproductie
  • Stimuleert de energietoevoer van de huid

Bekijk dit filmpje om een indruk te krijgen over de behandeling van Klapp ASA Peel

Prijzen:

Behandeling 60 minuten    € 80,-

Kuur van 3 behandelingen € 225,-

partners