Hygiëne. Just Me gaat zorgvuldig met de hygiëne en veiligheid om. Om het verspreiden van bacteriën en schimmels te voorkomen worden alle instrumenten in het ultrasoon reinigingsapparaat schoongemaakt. Er wordt van de cliënt verwacht dat zij zich houden aan de persoonlijke hygiëne regels.

Het maken van een afspraak. Tijdens de behandeling wordt de telefoon niet opgenomen, dit om de rust uiteraard te bewaren. Vermeld uw naam en telefoonnummer duidelijk in de voicemail of stuur een email via de Afspraak & Contact pagina. U wordt dezelfde dag nog terug gebeld.

Wees op tijd. Zorg dat u tijdig aanwezig bent op de afspraak. Zo verloopt de planning vlot en kan iedereen gebruik maken van de tijd die voor hem/haar gereserveerd is.
U dient ongeveer 5 tot 10 minuten voor de afgesproken tijd aanwezig te zijn. Zo kunnen we op tijd beginnen.

Te laat komen. De gereserveerde tijd wordt speciaal voor u vrij gehouden en andere cliënten moeten teleurgesteld worden. Mocht u dus te laat op uw afspraak zijn dan gaat deze tijd helaas van de behandelingsduur af. De kosten voor een volledige behandeling worden echter wel berekend.
In het geval u te laat bent is het ter beoordeling van de schoonheidsspecialiste of de behandeling nog wel door kan gaan. Indien de behandeling geannuleerd moet worden worden de kosten voor een volledige behandeling wel berekend.

Verhindering of annulering van de afspraak.
 U kunt uw afspraak binnen 24 uur voor de behandeling kosteloos verschuiven of annuleren zodat de gereserveerde tijd kan worden ingeboekt voor een andere cliënt.

Betaling. U kunt zowel pinnen als contant betalen bij Just Me.

Klachten of ontevreden? Just Me doet er alles aan om goede kwaliteit diensten en producten aan te bieden, maar het kan een keer voorkomen dat u niet tevreden bent of een klacht heeft. In dat geval stelt Just Me het zeer op prijs dat u contact opneemt, zodat we samen tot een oplossing komen.

Privacy. De verwerking van persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met toepasselijke Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt door Just Me en worden niet verstrekt aan derden.

Producten bestellen. Just Me biedt de mogelijkheid om via de email producten te bestellen. De producten van Dr. Grandel zijn alleen na overleg te bestellen i.v.m. de hoge concentratie en intensiteit. De producten kunnen naar u worden opgestuurd of u kunt ze persoonlijk komen ophalen in de salon.